Eric van den Hoogenband

Met meer dan 30 jaar ervaring als pianist, pianobegeleider en toetsenist in diverse (eigen) bands en pianodocent zowel privé aan huis als op diverse muziekscholen in Rotterdam, Gouda en Zutphen heb ik altijd snel door wat iemand nodig heeft om lekker te kunnen spelen. Soms zijn dat technische tips maar veel vaker zit het in de volle breedte van muziekmaken. Dat gaat namelijk niet alleen over de beheersing van je instrument maar ook over jezelf kunnen (en durven!) uiten als mens!
Eric live met LA Turnarounds - close up

Stadsfeest Doetinchem 2022 – met de LA Turnarounds

Stadsfeest Maassluis – met Groovy People

Mijn missie

Online Pianospelen.nl is HET online platform voor de pianospeler. Het maakt niet uit of je net begint, alleen voor je eigen plezier thuis speelt of een professioneel pianist bent of wilt worden. Mijn missie: iedereen meer plezier laten beleven uit pianospelen!

Dit platform biedt verschillende lessen waar je zelf doorheen klikt. Je hoeft niet eerst een les af te maken of toetsen af te leggen voor je aan een volgende les begint. Zo biedt dit platform maatwerk voor iedereen met een abonnement. Ook wat betreft de nummers. Wil je heel graag een nummer leren spelen dat er nog niet op staat? Dan kun je die via je eigen leerlingen portaal rechtstreeks aan de docent aanvragen en staat deze binnen één week klaar op het platform.

En dat is niet het enige. Ook voor 1 op 1 begeleiding kun je hier terecht. Wil je  werken aan technieken, bepaalde nummers of meer rust/plezier in je spel krijgen? Samen bespreken we wat passend is voor jou.

Sinds 2022

Abonnees

Nummers

Lessen